Evaluation of simbiotic Probisyn beef cattle® use in Angus steers - USA

Autores

  • A. Zuanazzi
  • M. Rosseto
  • T. Gerber FACC - Faculdade Concórdia

DOI:

https://doi.org/10.36560/1052017433

Palavras-chave:

symbiotic, probisyn®, Beef cattle

Resumo

The present study has the aim to evaluate different parameters of the symbiotic Probisyn Beef Cattle® adding in the diet of confined Angus animals. The experiment was conducted in a feedlot in the state of Oklahoma. The animals were divided into two lots containing 98 animals each. Both lots were fed the same diet and the ration fed to Lot Probisyn® was supplemented with the symbiotic. Since the symbiotic improves the bioavailability of nutrients, there was a reduction in feed intake and dry matter by animals in the consignment Probisyn®. When assessing the quality standards of the carcass, the lot Probisyn® had better features compared to the control group. This improvement represents an award in the cost of the lots. Thus, the lot Probisyn® showed positive characteristics such as decreased feed intake and improves meat quality, factors that interfere with significant market in american livestock 

Biografia do Autor

T. Gerber, FACC - Faculdade Concórdia

Professora na FACC - Faculdade Concórdia, atuando nas disciplinas de Biologia Geral, Ecologia, Fisiologia Vegetal, Metodologia Científica, Ecologia Urbana: Paisagem e Meio ambiente, Biotecnologia e Genética. Além disso, trabalha no Setor de Apoio ao Estudante (SAE) nos períodos vespertinos, auxiliando em processos de estágios, bolsas, financiamento estudantil e Prouni aos acadêmicos na mesma instituição. Especialista de Laboratório. Mestre pelo Programa de Pós-Graduação em Biologia de Fungos, Algas e Plantas pela Universidade Federal de Santa Catarina- UFSC/SC (2013) ? Bolsista Capes, na área de concentração de Fisiologia e Ecologia de Plantas. Graduada em Ciências Biológicas com Ênfase em Biotecnologia pela Universidade do Oeste de Santa Catarina- UNOESC/SC (2010). Possui experiência na área de Fisiologia, Bioquímica Vegetal e Genética, trabalhando com Cultivo in vitro e produção de metabólitos primários e secundários de plantas, além de investigar o potencial das espécies vegetais, como fonte de compostos de interesse.

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Publicado

2017-10-02

Como Citar

Zuanazzi, A., Rosseto, M., & Gerber, T. (2017). Evaluation of simbiotic Probisyn beef cattle® use in Angus steers - USA. Scientific Electronic Archives, 10(5), 44–49. https://doi.org/10.36560/1052017433

Edição

Seção

Ciências Agrárias

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